4.5 Trustpilot
Gratis byte

Verktyg

Vill du nörda lite mer i underhållet av dina egna skidor så har vi utrustningen för dig. Vi har utrustning för att slipa skidor och för att sätta upp en egen liten skidverkstad hemma. Skulle du behöva komplettera eller byta ut ditt verktyg så har vi även reservdelar till det mesta.

Lazy loading test image

Vilket verktyg för skidor ska du ha?

Det finns mycket utrustning och verktyg som du kan köpa när du rengör och vaxar dina skidor. Först och främst är det en bra idé att köpa ett skruvstäd så att du kan ha en bra arbetsställning utan att skidorna glider fram och tillbaka. Dessutom har vi en hel del kantslipar och filar som kan användas för att slipa skidorna. Vi har även en hel del borstar för att skapa en bra struktur i sulan när skidorna är vaxade.

Vad är fiberlene?

Fiberlene är lämplig för att ta bort vax och lim. Specialpapperet fluffar inte och är mycket robust. Det är därför också en bra idé att tejpa något fiberlint på sidan av bindningen, då man på så sätt håller bindningen ren när man vaxar skidorna.

Lazy loading test image

Vad är fibertex?

Fibertex används för att rengöra och fräscha upp skidorna. Fördelen med fibertex är att det inte förstör strukturen på skidorna utan helt enkelt går in och rengör dem.

Lazy loading test image

Vad är skidtvättaren?

Som namnet antyder är skidrensaren gjord för att rengöra dina skidor. Skidtvättaren används för att du ska ha en fin sula under skidorna, så att det inte blir smuts när du ska slipa och vaxa dem. En basrengöring är bra att använda för att ta bort smuts. Den kan lösa upp både glidvax, fixeringsvax och lim.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark