4.5 Trustpilot
Gratis byte

Snowboardväskor

Det kan vara väldigt svårt att transportera din snowboard och all utrustning till den. Dessutom kan det också skada snowboarden som bara ligger fritt i ett tak eller på andra utsatta platser. Dessa 2 problem kan lösas med hjälp av en sak, snowboardväskan.

Lazy loading test image

Vad använder du en snowboardväska till?

Det kan vara svårt att föreställa sig vad man använder en snowboardväska till, men den är faktiskt otroligt smart att ha. En snowboardväska är först och främst bra att ha när man ska resa med sin utrustning. Här kan du lättare hantera de många sakerna i en väska. Under resans gång är snowboarden och utrustningen dessutom mycket mer skyddad än om den inte hade legat i en väska. Ligger den inte i en påse kan mycket hända med styrelsen. Dessutom är snowboardväskan också bra att ha för förvaring av brädan. En snowboard kan gå sönder av att ligga på en fuktig plats eller liknande. Detta skyddar även snowboardväskan mot.

Välj rätt snowboardväska

När du ska välja en snowboardväska finns det några saker att tänka på. En av de viktigaste sakerna är förstås storleken och längden. Det är viktigt att väskan har rätt längd så att din snowboard får plats i snowboardväskan. Dessutom erbjuder snowboardväskor mycket mer än att bara förvara snowboards. Du kan också få snowboardväskor där det har gjorts plats för en hel del extra. På så sätt kan du ha hjälm, handskar, strumpor, skidkläder och mycket mer i väskan. Det gör det något lättare att packa för en skidsemester.

Lazy loading test image

Hjul eller inte?

Det finns för- och nackdelar med att välja en snowboardväska med hjul. Fördelen är att den är lätt att transportera, speciellt på flygplatser och om du har en välfylld väska. På så sätt slipper du lyfta den hela tiden, vilket såklart också hjälper till att skydda ryggen inför skidsemestern. Behöver du däremot bara lyfta ur snowboardväskan ur takboxen kan det vara en fördel att välja en utan hjul då de är lättare att flytta och samtidigt tar mindre plats.

Lazy loading test image

Märken

Vi har snowboardväskor från alla ledande märken. Det är viktigt att ha en bra och rejäl snowboardväska som skyddar din snowboard så mycket som möjligt. Samtidigt måste den ha rätt fickor så att du kan bära all din snowboardutrustning i väskan. Vi har snowboardväskor från märken som Dakine, Bataleon, Ampilfi och Snowtech.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark