4.5 Trustpilot
Gratis byte

Skidryggsäckar

Vill du ha med dig lite olika saker för dagen i backen kan du överväga en skidryggsäck. Vi har modeller från bland annat Salomon och Ortovox. Skidryggsäckar finns i olika storlekar, men samma för alla är att de sitter bra på ryggen även om du rör på hela kroppen när du åker skidor.

Lazy loading test image

Rätt val av skidryggsäck

När du ska välja en skidryggsäck måste du tänka på vad den ska kunna. Skidryggsäckar är väldigt olika när det kommer till deras funktioner. När du har bestämt dig för väskans inbyggda funktioner kan du titta på fackindelning och fickor. För vissa är detta en liten sak, medan det för andra är viktigt med t.ex. en ficka i höftbältet eller två större fack. Fundera på vad du behöver ute i backen. Behöver du ta med mössa, mat och vatten, eller behöver du särskilda rum för säkerhetsutrustning. Väderförhållandena spelar också in, eftersom din skidryggsäck helst ska kunna stå emot vädret i fråga.

Skidryggsäckar med smarta funktioner

När du väljer en ny skidryggsäck till din skidsemester bör du fundera på vad du ska ta med dig i backen under dagen. Några av våra skidryggsäckar har plats för t.ex. snöskyffel eller säkerhetsutrustning och passar därför den som ska ut på tur. Andra modeller inkluderar till och med ett ABS-system för att ge dig flytkraft om du skulle fastna i en lavin. Om du behöver kunna dricka lätt under dagen utan att behöva ta av dig ryggsäcken kan du överväga en ryggsäck med inbyggt drickssystem. Modellerna från Camelbak har en påse med en drickslang inbyggd i ryggsäcken. På så sätt kan du släcka törsten utan att behöva ta av dig ryggsäcken.

Lazy loading test image

Storlekar på skidryggsäckar

Det finns många olika typer av skidryggsäckar på marknaden. En av de saker som skiljer många skidryggsäckar är deras storlek. Storleken på en skidryggsäck bestäms i liter. Behöver du ha plats för mycket i din skidryggsäck är det viktigt att köpa en med större volym.

Lazy loading test image

Märken

Det är stor skillnad på hur många märken som väljer att tillverka sina skidryggsäckar. Det är väldigt olika från person till person hur de skulle vilja att sin skidryggsäck ordnad. För att möta alla önskemål och ha en massa olika saker på lager ser vi till att ha ett väldigt brett utbud. Därför har vi även skidryggsäckar från märken som DB Journey, Ortovox, ABS och POC.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark