4.5 Trustpilot
Gratis byte

Resväskor

Det är viktigt att ha en bra resväska att förvara allt bagage och utrustning i när du ska ut i världen. Det finns många olika typer av resväska som är bra för olika typer av resor. Vi har bl.a. resväska med stora robusta hjul som enkelt kan dras mellan bil, buss och flygplats och resväska som du kan lägga på ryggen så att händerna alltid är fria.

Lazy loading test image

Rätt val av resväskor

När du ska välja din nästa resväska är det viktigt att tänka på var du ska använda den och vad du ska använda den till. Om du ska befinna dig mycket på flygplatser och stadsmiljöer kan det vara vettigt att ha hjul under väskan. Å andra sidan, om du åker terräng, där du behöver bära mycket av väskan, bör du överväga en kappsäck med axelband. Det är svårt att ge ett tydligt svar på vad en bra resväska innehåller, eftersom det varierar mycket från person till person. Rätt resväska för dig beror därför på både resan och dina personliga preferenser. Fundera därför på vad du ska ha med dig på resan, hur stor väskan ska vara och vilka krav du har på din framtida resväska.

Bra tillbehör till din resväskor

Tager du ud på en længere rejse, eller elsker du bare at være organiseret, kan du eventuelt pakke i bag packs/pakkeposer. Ved at pakke i poser undgår du rod i tasken. Dette kan især være rart, hvis du skal på en længere rejse, hvor din rejsetaske bliver dit hjem. Har du købt dig en rygsæk eller en duffelbag, kan et regnslag til tasken være en god ide. Et regnovertræk til din taske koster ikke særligt meget, og det sikre dig mod vand og snavs.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark