4.5 Trustpilot
Gratis byte

Pjäxorbagar

Med en bra pjäxbagar från antingen Head, Rossignol, Salomon eller Snowtech är du redan på god väg till din skidsemester. En pjäxbag skyddar dina pjäxor på väg till och från skidsemestern och du slipper det krångliga sättet att bära dem när du redan har mycket annat bagage att släpa runt på.

Lazy loading test image

Varför köpa en pjäxorbagar?

Pjäxor är opraktiska när det kommer till transport och förvaring. Därför väljer många att köpa en stövelväska för att komma över detta problem. Pjäxor är stora och hårda, vilket gör att de lätt kan skada annan utrustning under transport. Med en pjäxväska slipper du detta, då dina pjäxor är separerade från resten av bagaget. Om du vill förvara din skidutrustning tillsammans kan du välja en pjäxväska med extra fickor eller fack. Stövelväskor finns i olika modeller, och du kan därför välja hur rymliga du vill att de ska vara. Behöver du bara plats för dina pjäxor? Eller vill du att dina skidglasögon, skidhandskar och annan utrustning ska vara med dina pjäxor?

Skillnad på pjäxorbagar

Det kan mycket väl vara skillnad på stövelbagar och vad de har för funktion. Alla pjäxpåsar har dock en sak gemensamt, att de är gjorda för att kunna förvara dina pjäxor i under transport. Faktum är att en pjäxväska också är riktigt bra att ha hemma, så du har alltid koll på dina pjäxor. Stövelväskor finns i flera olika modeller. De finns i olika färger och de kan konstrueras olika. Vissa pjäxbagar är gjorda så att om du öppnar den hela vägen upp kan du stå på den och ta på dig pjäxorna. På så sätt får du inte blöta fötter på parkeringen vid liften. Som tidigare nämnt kan det även finnas plats för annat, som skidstrumpor och liknande i en pjäxväska.

Lazy loading test image

Pjäxbag med plats för hjälm

Det finns även större pjäxbagar som rymmer mer än bara pjäxor. I dessa större pjäxbagar kan du förvara både pjäxor, hjälm, handskar, strumpor och liknande. Det betyder att du kan ha det mesta samlat på ett ställe istället för att ha det utspritt överallt. Vissa av dessa typer av pjäxpåsar kommer även med värme inuti så att du kan ta på dig ett par sköna varma pjäxor varje morgon.

Lazy loading test image

Märken

Vi lägger stor vikt vid att ha ett brett utbud av alla våra produkter, det gäller även våra stövlarbagar. Vi vill gärna kunna erbjuda den typ av stövelväska som du är ute efter. Därför har vi valt ut det bästa i alla prisklasser till vårt sortiment. Vi har bland annat stövelväskor från märken som Head, Snowtech och Rossignol.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark