4.5 Trustpilot
Gratis byte

Man skidstrumpor

kalla fötter är ingen hit på en skidsemester så det är bra att vi kan hjälpa dig på god väg med ett par bra skidstrumpor från det stora utbudet på denna sida, det finns välkända märken som Falke, Salomon och Ställning att välja mellan. Skidstrumpor för män i alla färger och storlekar.

Lazy loading test image

Varför bära skidstrumpor?

Varför kan du inte bara ha ett par vanliga strumpor under pjäxorna? Det finns flera goda skäl till detta. För det första är skidstrumpor något längre så att de täcker hela smalbenet där pjäxan berör. Dessutom är skidstrumpor vanligtvis gjorda av ett bekvämare material. Den kan till exempel vara gjord av ull och merinoull. Det är också skillnad på hur tjock strumpan är och hur den sitter. En skidstrumpa ska kunna hålla tårna varma, men utan att vara i vägen. Om en strumpa sitter dåligt i en pjäxa kan det snabbt göra ont.

Vanlig ull eller merinoull?

En sak som många frågar om när det kommer till att välja strumpor är om de ska ha vanlig ull eller merinoull. Det är väldigt individuellt vad folk väljer, då vissa är mer bekväma i ett. Det finns dock vissa skillnader mellan de två sakerna. Den största fördelen med merinoull är att sockorna inte kommer att lukta så surt efter användning. Du kan använda dem längre tid utan att de luktar. De behöver bara lite luft när de inte används. Tvärtom kan ull lättare börja lukta surt snabbt. Merinoull gör den också mer värmereglerande.

Lazy loading test image

Storlek

För att skidstrumpor ska vara så sköna att ha på sig som möjligt är det viktigt att välja rätt storlek. Om strumpan är för stor kan den lätt vikas ihop, och därmed kan den störa din fot när du bär en tight pjäxa. Det är därför viktigt att du kontrollerar storleken innan du beställer skidstrumpor.

Lazy loading test image

Märken

Här på Ski-Sale.se är vi väldigt måna om att ha ett brett utbud, så att vi kan erbjuda allt det bästa i de bästa prisklasserna. Detta gäller såklart även våra skidstrumpor. Därför har vi skidstrumpor från märken som Falke och Stance.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark