4.5 Trustpilot
Gratis byte

Man halsdukar

Se vårt stora utbud av halsdukkar för män på denna sida. Vi har ett brett utbud från många välkända varumärken som Buff, Mons Royale, Dakine och The North Face. En viktig accessoar för skidsemestern som få kommer att vilja vara utan.

Lazy loading test image

Viktigt tillbehör

Halsdukkaran för män är en fantastisk accessoar för skidsemestern, för att hålla värmen runt hals och huvud. Många funktioner i en. Kan användas både som elefanthatt, vanlig mössa, som skydd framför ansiktet vid mun och näsa för att fånga vinden, samt andra smarta funktioner du kan använda den till. Perfekt för många andra aktiviteter än bara skidåkning. Så många använder dem också till andra utomhusaktiviteter när det är kallt, till exempel löpning/promenad, cykling, kajakpaddling, längdskidåkning och vad du nu kan tänka dig.

Det rätta valet

Det finns många olika typer av halsdukkar i olika typer av material, vilket är några av de val du måste göra när du tittar på ett nytt halsdukkar för män. Generellt är det liten skillnad i tjockleken på dem, den klassiska är inte särskilt tjock och är oftast gjord av ull, så de värmer superbra och andas riktigt bra samt är lätta att andas igenom. Det finns även några som är mer kraftfulla om det ska vara extra varmt och man fryser lätt. Dessa är dock inte så lätta och blir lite mindre andningsbara eftersom de är tjockare, vilket också gör att de kan tappa en del av de andra funktionerna än den klassiska halsdukkar för män. Det är mycket en personlig preferens vad man gillar av dessa typer eller om det skulle finnas några speciella krav.

Lazy loading test image

Materialer

Som så mycket annat finns halsdukkar för män i olika typer av material som ull och polyester. Ull är helt klart den som värmer bäst, och den är värmereglerande och den värmer även om den blir blöt. Tar du polyester och många andra syntetiska material är det supersvettavvisande, det torkar väldigt snabbt om det blir blött, men det värmer inte särskilt bra när det är blött och det är väldigt slitstarkt. Flera kommer också i en blandning av de två materialen. Köp en bra kvalitet som inte repar eller orsakar irritation på huden. Alltid lätta att ha med sig i fickan då de inte tar mycket plats.

Lazy loading test image

Märken

Vi har ett läckert urval av halsdukkar för män från flera olika märken. Vi strävar efter att ha det bästa att erbjuda just för dig. Därför siktar vi på att ha ett brett utbud med många sorters herrhalsdukkar. Vi erbjuder där enkla halsdukkar, men även elefanthattar. Vi har bland annat från märkena Bula, Oakley och Ziener.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark