4.5 Trustpilot
Gratis byte

Kvinna skidstrumpor

Valet av skidstrumpor är viktigt för en bra skidsemester. Se vårt stora utbud av skidstrumpor för damer från kända varumärken som Falke, Stance och Salomon. hitta precis de rätta och undvik kalla fötter på din nästa skidsemester.

Lazy loading test image

Passform och storlek

Det är viktigt att ha några bra skidstrumpor som sitter bra på foten och under pjäxan, håller fötterna varma och torra. Pris och kvalitet går hand i hand och med ett par bra skidstrumpor får du mycket bättre komfort i pjäxorna än vad du gör med dina hemstickade strumpor. Passformen i dem spelar en viktig roll när det kommer till komfort, en skräddarsydd skidstrumpa sitter bara mycket bättre på foten och ger optimal passform i pjäxorna. Köp dem slutligen inte för stora då du tenderar att få en liten ficka/veck runt baksidan av hälen på foten som sitter och irriterar.

Skidstrumpor i ylle

Skidstrumpor med ull ger bättre värme nere runt fötterna och är mer värmereglerande än de utan också. Ett stort plus är att till exempel merinoull är självrengörande och bidrar till att dina strumpor inte luktar lika snabbt heller, vilket de flesta skidåkare säkert känner till. Så köp gärna strumpor med ull blandat i. En blandning mellan ull och syntet gör dina skidstrumpor lite mer hållbara jämfört med om de var gjorda av ren ull.

Lazy loading test image

Tjock eller tunn

Ska du gå med den tjocka eller tunna skidstrumpan. Har du ett par pjäxor som sitter på fötterna och är tajta? Då rekommenderar vi en lite tunnare modell då den passar bäst i dina stövlar och faktiskt ofta är det varmaste valet. Då luften cirkulerar bättre där nere när det inte finns en tjock strumpa i stöveln. Den lite starkare modellen är nu också ett bra val för dig som vill ha en varm strumpa och ha utrymmet i pjäxorna. När allt kommer omkring, vad de flesta damer väljer av skidstrumpor är också en mycket personlig preferens.

Lazy loading test image

Märken

Vi har ett brett urval av skidstrumpor för att möta dina behov. Vårt mål är att ha något som alla kan se själva. Därför är det också viktigt för oss att ha rätt produkter, från rätt varumärken. Vi har till exempel skidstrumpor från Falke och Stance.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark