4.5 Trustpilot
Gratis byte

Mössor kvinna

Stort utbud av mössor för damer. Hitta rätt mössa för skidsemestern så att du kan hålla öronen varma. En klassisk accessoar du inte vill vara utan till skidresan eller bara hemma under de kalla månaderna. Hos oss hittar du mössor från märken som The North Face, Fjällraven, Kari traa och Patagonia.

Lazy loading test image

klassiska tillbehör

Mössor är något vi alla känner till och i stort sett alla äger en mössor. Du hittar ett brett utbud här på webbshoppen i både färger, material och märken. vi har till och med balaclavahattar för dig som letar efter en, som börjar bli ganska populär bland de som åker på skidsemester. Mössan är alltid trevlig att ha på skidresan i fickan, så att den går att ta fram när det är paus och man inte vill frysa eller bara se smart ut för afterski i baren. Du hittar enkelt en smart mössa som kan piffa upp vilken outfit som helst i vårt stora utbud.

Mössor för skidsemestern

Större delen av din kroppsvärme försvinner upp genom huvudet, så du kan snabbt bli kall om huvudet inte är täckt, så det är smart att ha en mössa i fickan för t ex när du tar pauser. Det är viktigt att köpa en mössor av bra kvalitet som du blir nöjd med och som håller dig varm. En väsentlig sak för en skidsemester skidsemester, som även kan användas i många andra sammanhang än bara en skidsemester. Om du letar efter något inuti din skidhjälm kan du använda en hjälmkeps eller åtminstone en extra tunn keps, då du måste vara säker på att hjälmen sitter rätt på huvudet.

Lazy loading test image

Den rätta för dig

Vi har mössan för dig, oavsett om det är en klassisk mössa, balaclavahatt, hjälmmössa eller en polarmössa med foder och päls, vi kan hjälpa dig med det. En fantastisk present till dig själv som kan användas till många saker. Brett urval av hattar för damer i alla nyanser.

Lazy loading test image

Märken

Det finns många olika mössor. Både utseendemässigt, men även funktionsmässigt. För att nå så brett som möjligt går vi för allt som är populärt och gott. Vi strävar efter att ha något för alla, till varje prisklass. Vi har bland annat mössor från märkena Peak Performance, Patagonia, The North Face och Fjallraven.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark