4.5 Trustpilot
Gratis byte

Halsdukar för damer

Halsduken är en viktig del av din klädsel inför skidsemestern. Speciellt för dig som är lite extra kall ger det mycket mer värme att stängas runt halsen och halsen med halstub/halsduk. Vi erbjuder ett stort urval av halsvärmare för damer från märken som Mons Royale, Buff och Dakine.

Lazy loading test image

Flera funktioner

Flera funktioner i en. Många nackvärmare kan även användas för att dra upp över den nedre delen av ansiktet som näsa och mun, och de kan även tas upp och användas som en innermössa under din hjälm samtidigt som den täcker nacken. Den ger bra värme runt öronen och ansiktet. Halsrör och halsspetsar finns i olika material som t.ex. merinoull och polyester. Många använder dem även i vardagen för t.ex. promenader, löpturer, cykling och andra aktiviteter under de kalla månaderna hemma. Så du har faktiskt ett nackstöd som kan användas till många saker förutom bara skidsemestern och många funktioner som nackrör, pannband, mössa, elefantmössa med mera.

"Måste ha"

Alltid bra att ha i fickan då den inte tar så mycket plats och är bra om det blåser uppe på fjället eller andra väderomslag. Många har också på sig det från början då de inte vill frysa om halsen. Generellt sett ett "måste" på skidsemestern för alla som inte vill frysa.

Lazy loading test image

Välj rätt

Valet av halsdukar är helt upp till dig. Kan kombineras med vilken färg som helst som matchar dina skidkläder eller annat. Men det är viktigt att skaffa en som sitter bekvämt och bra så att den inte till exempel sitter i vägen och irriterar ett ställe eller repar vid kontakt med huden.

Lazy loading test image

Praktiskt tillbehör

Ett praktiskt tillbehör som få klarar sig utan för en skidsemester. Den är lätt att ha i fickan eller väskan. Ger bra värme, men finns även i olika tjocklekar, vissa med extra foder, medan andra bara är ett lager som t.ex. Merinoull. Se urvalet av de många halsdukar vi har för dam.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark