4.5 Trustpilot
Gratis byte

Impregnering

Värdet av impregnering ska inte underskattas. Impregnering ser till att dina ytterkläder, utrustning eller skor kan hålla vatten och smuts ute, vilket gör dina utomhusupplevelser mycket roligare

Lazy loading test image

Vad är impregnering?

Impregnering är ett skyddande lager som du kan använda på kläder, utrustning, skor eller stövlar för att bibehålla andningsförmåga och vattenavvisande egenskaper. Vilken impregnering du ska välja beror på vilken produkt du vill impregnera. Vissa impregneringar görs med fokus på att behandla en specifik produkt, medan andra impregnering är mer mångsidig.

Hur man applicerar impregnering

Impregnera dina föremål innan du använder dem och kontinuerligt efteråt för att förlänga deras livslängd. Innan du börjar, rengör föremålet du vill impregnera noggrant och låt det sedan torka helt. Vid impregnering ska man se till att impregneringen fördelas jämnt över hela ytan. Vissa impregneringar tvättar man på, medan man sprayar på andra. Om det kommer på lite för mycket, så att impregneringen börjar rinna eller bilda droppar, kan du helt enkelt använda en ren trasa och gnida in överskottsimpregneringen i produkten.

Lazy loading test image

Impregnera din utrustning

Lägg på ett skyddande lager av impregnering och undvik vatten i dina skor, jacka och all annan utrustning. Välj mellan spray- eller tvättimpregnering till bra priser.

Lazy loading test image

Nikwax

Här på Ski-Sale.se kommer vi givetvis att erbjuda några av de bästa impregneringarna på marknaden. Därför säljer vi till exempel Nikwax. Nikwax etablerades 1977 när de uppfann impregnering för skor. Sedan dess har det gått starkt. De erbjuder nu ett brett sortiment av impregnering och är en av de ledande tillverkarna i världen.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark