4.5 Trustpilot
Gratis byte

Duffelbags

Det började med legendariska Basecamp Duffel från The North Face, men idag har vi duffelbags från både Helly Hansen, Patagonia och Osprey. En duffelbag är en gedigen resesällskap som är nästan outtömlig och rymmer all din reseutrustning. De finns i allt från små modeller för vardagsbruk till stora modeller som passar för att resa runt i världen.

Lazy loading test image

Rymlig och mångsidig väska

Behöver du en åkpåse till skidresan kan en duffelbag vara ett bra val. Det är en rymlig väska med väl indelade fack. Fickorna och facken i en duffelbag gör det enkelt och överskådligt för dig när du behöver få tag i ditt bagage. Och så är en duffelbag en rejäl och stark väska, vilket också är anledningen till att det är en super åkpåse för t.ex. din skidresa. Om du investerar i en bra duffelbag har du både en bra väska för att resa, men även en väska som är praktisk i vardagen. En duffelbag är t.ex. även bra för weekendresor, fitness och som sportväska. Just på grund av väskans mångsidighet har duffelbaggen blivit oerhört populär.

Duffelbag för interrail och resor

Ska du ut på en längre resa och behöver en vandringsryggsäck kan du fundera på om du istället ska ha en duffelbag. En duffelbag kan lätt bäras på ryggen och är särskilt praktisk på platser där en rullväska inte är idealisk. En duffelbag är också billigare än en vandringsryggsäck. Du får dock inte det avancerade bärsystemet som finns i en vandringsryggsäck, men du har ändå möjlighet att slänga väskan på ryggen. Med en slitstark duffelbag behöver du inte heller oroa dig för att din väska ska ta några smällar.

Lazy loading test image

Ryggsäck och axelväska i ett

Det smarta med en duffelbag är att den är gjord för att bäras på flera sätt. På så sätt kan väskan användas till flera olika saker, och du får en väska som innehåller flera funktioner i en. En duffelbag har en bärrem, men är faktiskt också utformad så att du kan bära den på ryggen. Det gör att väskan sitter bekvämt på ryggen och kan fungera som ett alternativ till en ryggsäck.

Lazy loading test image

Märken

För att en duffelbag ska prestera optimalt och motsvara förväntningarna är det viktigt att den håller hög kvalitet. Safeväskor är väldigt användbara, men om de är av för dålig kvalitet kan man tröttna på dem väldigt snabbt. Därför fokuserar vi också mycket på att duffelbagsne vi har i lager ska vara av bästa kvalitet. Genom att ha det bästa kan vi garantera att du blir nöjd med din duffelbag. Vi har till exempel duffelbags från Helly Hansen, The North Face och Patagonia.

KONTAKTA OSS

Supporten är öppen 10.00 - 15.00
S. Stubsvej 20, 7080 Børkop, Danmark